Повеќе од доволно избори

Изведба на конструкции

Изведба на широк спектар на конструкции, вклучувајќи челични комерцијални и индустриски објекти до пропусти, мостови и вијадукти.

Кединг има солидно искуство во областа на избедба на конструкции, во широк распон на објекти, почнувајќи од челични комерцијални и индустриски конструкции до пропусти, мостови и вијадукти, повеќе од 25 години. Низ годините ги развивавме нашите технолошки процеси и ги адаптиравме нашите ресурси дури и за најтешките и најсложени услови за работа, докажувајќи се со одржлив квалитет.