Sanacija Bitola-Makazi 10

Санација на патен правец Битола – Макази

Санација на патен правец Битола – Макази                     Previous Next БИТОЛА – МАКАЗИ Рехабилитација и санација на објекти и асфалтни пукнатини, дел од проектот за рехабилитација на патен правец Битола-Макази. Инвеститор: ГД Гранит АД Скопје Проект ID