КЕДИНГ

The Form That you Imagine...The Idea you Create...

The Structure we build

30 Години Успех

Основана во 1991 година од нашиот управен директор г. Драган Кедиоски, компанијата Кединг го развива своето искуство во областа на градежништвото почнувајќи од солидна основа на искуство и експертиза во широк спектар на сектори.

Наши Вредности

Висока вештина

Значителни ресурси се инвестираат во обука на персоналот, нудејќи различни можности за лична надградба и унапредување

Професионална работа

Останувајќи на патот на професионалност, одговорност и посветеност на нашите професионалци, денес сме препознатлив партнер на најголемите инвеститори.

Квалитет

Со цел да се постигне задоволство на клиентите преку ефикасно управување со квалитетот, ние сме посветени на подобрување на сите аспекти на нашето деловно работење.

Сертификати за стандарди за управување со квалитет

Ние постојано работиме на наше подобрување, на исполнување на строгите критериуми на здружението за сертификација, постојано ја модернизираме нашата работа и се обидуваме да им понудиме најдобро решение на нашите клиенти.

Менаџерски Тим

Наследување на знаење, експертиза, искуство, процеси

Создавајќи доверба со надминување на ветеното, со вградување на вистински вредности, градиме солидна и безбедна иднина.

Mр.Драган Кедиоски

Управител
Тел.: +389 70 323 483

Габриел Кедиоски

Менаџер
Email: gabriel@keding.com.mk
Тел.: +389 70 205 924

Патрик Кедиоски

Градежен инжинер
Email:patrik.k@keding.mk
Тел.: +389 70 383 043

Влатка Кедиоски

Архитект
Email: vlatka@keding.com.mk
Тел.: +389 70 225 512

Тековни проекти

Поставување на патна опрема на наплатна рампа за подобрување на безбедност на патот

Поставување на патна опрема на наплатна рампа за подобрување на безбедност на патот

 Рехабилитација со проширување на Автопат А1, делница Петровец - Катланово (лев и десен коловоз)

Рехабилитација со проширување на Автопат А1, делница Петровец - Катланово (лев и десен коловоз)

 Залевање на пукнатини на бул.Александар Македонски Скопје

Залевање на пукнатини на бул.Александар Македонски Скопје

Реконструкција на Државен пат Р2133, Делница 1 Липково-Матејче од км.0+000 до км.3+311,53

Реконструкција на Државен пат Р2133, Делница 1 Липково-Матејче од км.0+000 до км.3+311,53

 Изработка на дилатациони спојници на а.б. објекти на Објект Експресен пат на Штип-Крупиште

Изработка на дилатациони спојници на а.б. објекти на Објект Експресен пат на Штип-Крупиште

 Рехабилитација на државен пат А2, Куманово-Страцин, делница 2

Рехабилитација на државен пат А2, Куманово-Страцин, делница 2

Рехабилитација на делница спој со Р1205, делница Злетово - Пробиштип

Рехабилитација на делница спој со Р1205, делница Злетово - Пробиштип

Проекти