Цврста основа, сигурна иднина

Компанија која 30 години е синоним за во градежништвото
30 години во градежништвото

Работете со нас

Реформирајте го вашиот живот работејќи со нашиот тим!

Ние веруваме дека инвестирањето во нашиот тим се рефлектира во постигнување  најврвни резултати. Создадовме бренд кој го издржа тестот на времето, градејќи тим и ресурси. Дали сте подготвени да се соочите со предизвици и да ги решавате проблемите? Тогаш сте на чекор  да бидете дел од нашиот тим! Направете го првиот чекор и контактирајте не.

Проверете ги отворените позиции подолу и испратете ни го вашето CV на е-пошта info@keding.com.mk. Ако не видите отворени работни позиции , испратете ни порака, ние ќе ве контактираме. Би сакале да се запознаеме со вас.

Брза апликација


Кединг - Повеќе од доволно избори

Со глобална репутација изградена за скоро триесет години на поле, КЕДИНГ гордо стои како лидер, особено во реконструкцијата на мостови и патната инфраструктура. Од 1991 година е во првите редови на градежната експертиза за клиентите низ целиот регион.